Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2007 01:20 - Политика за VIP персони или Христина rulez
Автор: pslavov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1763 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2007 01:22


Прибирам се от срещи със симпатизанити и членове на СДС в Перущица, Калояново, Стамболийски и Пловдив през последните 2 дни и точно засичам обявяването на победителя във VIP Brother. Христина е победител! Честно, не очаквах да победи точно, но се случи!
Случи се въпреки анти-критиките, които и лепнаха част от от баш-VIP-овете, че била "селянка" и "никакъв VIP не била", да си "ходела на село" и т.н.
Случи се и въпреки това, че Христина бе най-малко популярната от участниците в VIP Brother, а и получи най-малко телевизионно време.
Случи се и въпреки изключително сериозната конкуренция, която имаше в лицето на Деси Слава и всички нейни  и други почитатели на поп-фолка.
Но се случи и по силата на волята на многобройните зрители на Нова ТВ тя победи! Победи, защото се държа най-човешки, не се правеше на звезда и не игра някаква роля, както повечето от VIPаджиите. Би ги всички, за радост на Здравко и на зрителите и за ужас на онези VIPаджии, които си мислеха, че като "звезди" могат да режисират вота на хората!
И се замислям, дали с популяризирането и защитата на каузата на целите на СДС в Европейския парламент, с която сме се нагърбили с колегите ми и с кампанията за избор на евродепутати не се служчват неща, подобни на тези от VIP Brother-а. Отколешния ни и вечен политически враг-бившите комунисти, ръсят пара с шепи за да превърнат еврокампанията в пошло и отблъскващо шоу, ангажират VIPа Азис в кампанията си и разказват наляво и надясно, колко са им хубави и заслужили по партийно му кандидат-евродепутатите (а какво и дали въобще нещо онези от тях, които и сега са в ЕП са свършили-не споменават). От НДСВ пак се правят на артисти и след като 2 пъти ни излъгаха всички (за 800-те дни и за това, че с БСП никога нищо общо), пак се опитват да ни баламосват. Атакаджиите пък се опитват на нас, християн-демократическата партия в България, да ни обясняват какво са християн-демократическите ценности и ни заявяват, че освен това мразели расизма и циганите. ДПСарите пък какво да ги коментирам-заменете "П"-то с "е" и ще ви се изясни картинката що за хора са там. Та както излиза, опитват се да обърнат европейските избори на България в един голям VIP Brother, в който някой да диктува условията..
Но си мисля, че са си направили криво сметката и след толкова лъжи накрая идва момента да си платят сметката и ще им бъде посочена вратата на VIP Brother-а от гласуващите, т.е. от всички хора в България.
Браво Христина!
Дай Боже и ние да успеем в усилията си и да заслужим отново доверието на съгражданите ни!



Тагове:   политика,   VIP,


Гласувай:
0



1. kolega - Дълбоко грешиш
28.04.2007 10:28
като казваш: " ... НДСВ ............ след като 2 пъти НИ излъгаха всички ........", мнооооого грешиш - наистина някой повЕрваха и затова бяха излъгани, но имаше не малко унми хора в тази държава, които и за секунда дори не повярваха, че бившият цар и свитата му от комсомолци са нещо по-различно от мутирала разсейка на комунистическия тумор!
Не подценявай тяхната проницателност и не ги слагай под общия знаменател на вЕрващите!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pslavov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 354692
Постинги: 76
Коментари: 225
Гласове: 308
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930